Böcker

Klicka här för att provläsa!
Köp boken!

Myndlingen

Vem av dem vinner?

Den föräldralösa fröken Desideria Sparw, som bor på en lugn herrgård i Österbotten, blir förfärad när hennes nye aristokratiske förmyndare från Stockholm dyker upp. Greve Dominic Lindswärd är inte alls förtjust i sin myndlings strävan efter självständighet, blotta tanken på en oberoende kvinna är chockerande!

Hans nåd vill hellre uppfostra Desideria till en ödmjuk och följsam ung dam, som på sikt ska ingå ett fördelaktigt äktenskap. Huvudpersonerna kastas in i ett äventyr, som tar dem genom den gustavianska tidens Sverige med sina glamourösa balsalar och hemlighetsfulla slott. Men vem av dem får sin vilja igenom?
 
Utges 2018.

I grevens armar

Fröken Ehrenfelt har ett dilemma

En stormig höstkväll rövas fröken Isabella Ehrenfelt bort från sin mosters herrgård av en mörk främling. Mannen påstår sig vara greve Constantin, hennes bortgångne fars vän. Han hävdar att Isabella är i fara och för att garantera hennes säkerhet måste de gifta sig.

När mystiska incidenter avlöser varandra och en okänd fiende drar sig allt närmare, tvingas Isabella och greve Constantin till samarbete. Men kan hon känna sig trygg i grevens armar?